ULUBIONY KIOSK - PRZEJRZYJ I ZAMÓW WERSJA MOBILNA

Strefa sprzętu

Archiwum zdjęć w chmurze - przegląd wirtualnych dysków
Archiwum zdjęć w chmurze - przegląd wirtualnych dysków
08 czerwiec 2017 | Testy i opinie
Twórz bezpieczne kopie zapasowe zdjęć w Internecie, by mieć do nich dostęp z każdego miejsca, w jakim się znajdziesz...
czytaj dalej...
29
0
Fujifilm GFX 50S [test w DCP]
Fujifilm GFX 50S [test w DCP]
06 czerwiec 2017 | Testy i opinie
To jedna z najgłośniejszych premier 2016 r. Czy okaże się bezlusterkowym objawieniem, na które czekaliśmy?
czytaj dalej...
0
0
GP ReCyko+ Pro Photo Flash [recenzja akumulatorków]
GP ReCyko+ Pro Photo Flash [recenzja akumulatorków]
01 czerwiec 2017 | Testy i opinie
Na rynek wchodzą właśnie nowe akumulatorki zaprojektowane specjalnie do lamp błyskowych. Sprawdzamy ich możliwości!
czytaj dalej...
37
0
Nikon D5 [test w DCP]
Nikon D5 [test w DCP]
30 grudzień 2016 | Testy i opinie
Czy z nową matrycą, udoskonalonym autofokusem i trybem wideo 4K nowy D5 zaspokoi wymagania zawodowców?
czytaj dalej...
0
0
Genesis Base C1 Kit [test statywu]
Genesis Base C1 Kit [test statywu]
23 listopad 2016 | Testy i opinie
To jeden z najciekawszych statywów węglowych mijającego roku. Zobaczcie, jak lekki i kompaktowy Genesis Base C1 Kit sprawdza się w praktyce!
czytaj dalej...
42
3
Panasonic Lumix G80 [pierwsze wrażenia]
Panasonic Lumix G80 [pierwsze wrażenia]
19 wrzesień 2016 | Testy i opinie
Filmowanie 4K, matryca bez filtra AA i wydajniejsza stabilizacja - Panasonic wprowadza na rynek zaawansowanego bezlusterkowca Lumix G80
czytaj dalej...
6
1
czytaj dalej...
1
2
Panasonic Lumix FZ2000 [pierwsze wrażenia]
19 wrzesień 2016 | Testy i opinie
Panasonic Lumix FZ2000 to druga generacja hybrydy z 1-calową matrycą i imponującym zoomem stworzona pod kątem filmowania 4K
Prawdziwe oblicze
Panasonic Lumix LX15 [pierwsze wrażenia]
Panasonic Lumix LX15 [pierwsze wrażenia]
19 wrzesień 2016 | Testy i opinie
Panasonic prezentuje aparat Lumix LX15, zaawansowany kieszonkowy kompakt z 1-calową matrycą i bardzo jasnym obiektywem
czytaj dalej...
21
1
Canon EOS M5 [pierwsze wrażenia]
Canon EOS M5 [pierwsze wrażenia]
15 wrzesień 2016 | Testy i opinie
Dziś poznaliśmy nowego bezlusterkowca systemu EOS M. Zobaczcie, jakie wrażenie zrobiła na nas funkcjonalność i ergonomia nowej "piątki" 
czytaj dalej...
13
0
Pentax K-1 [test w DCP]
Pentax K-1 [test w DCP]
03 sierpień 2016 | Testy i opinie
Czy K-1, długo wyczekiwana cyfrowa pełna klatka systemu Pentax, okaże się sukcesem?
czytaj dalej...
34
0
Fujifilm X-T2 [pierwsze wrażenia]
Fujifilm X-T2 [pierwsze wrażenia]
07 lipiec 2016 | Testy i opinie
Ulepszona ergonomia, szybszy AF, matryca 24 Mp i filmowanie 4K. Na rynek wejdzie zaawansowany bezlusterkowiec Fujififilm X-T2!
czytaj dalej...
40
0
Fujifilm X70 [test w DCP]
Fujifilm X70 [test w DCP]
06 kwiecień 2016 | Testy i opinie
Młodszy brat X100T to aparat równie stylowy i zaawansowany, ale zdecydowanie mniejszy i bardziej przystępny cenowo. Jak sprawdzi się w praktyce?
czytaj dalej...
0
0
Systemowe lampy błyskowe [test grupowy w DCP]
Systemowe lampy błyskowe [test grupowy w DCP]
06 kwiecień 2016 | Testy i opinie
Wybierz dla siebie najlepszą lampę błyskową. Prezentujemy porównanie ośmiu popularnych fleszy systemowych
czytaj dalej...
0
0

Partnerzy

 

 

 

Digital Camera Polska
Wydanie drukowane 1 rok - 199,00 zł
Wydanie elektroniczne 1 rok - 127,50 zł
Wolisz pojedyncze numery?
Wydanie na tablet:
Tablet
App Store Google Play
Wydawca
AVT-Korporacja Sp. z o.o.

AVT Korporacja
Sp. z o.o.

ul. Leszczynowa 11
03-197 Warszawa

tel.: 22 257 84 99
fax.: 22 257 84 00

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.
avt.pl
ulubionykiosk.pl

Polecamy